All for Joomla All for Webmasters
  • betonvloeren
  • steentapijt
  • printbeton
  • epoxyvloeren
Vraag GRATIS offerte

Betonvloeren

Beton is één van de meest gebruikte materialen in de bouwsector en kan voor heel wat doeleinden gebruikt worden. Meestal denkt men bij beton aan een ruw constructiemateriaal maar door de buitenste laag mooi af te werken en te polieren kan beton ook perfect gebruikt worden als decoratieve afwerking. Zo wordt gepolierde beton nu vaak gebruikt voor vloeren trappen, keukenbladen, wanden, terrassen en andere interieur toepassingen. Op deze site vind je een overzicht van alle belangrijke weetjes om beton toe te passen in je woning.

Toepassingen

De toepassingen van gepolierde beton zijn eindeloos. Door hun natuurlijke en authentieke uitstraling kan je zo zowel gebruiken in moderne als landelijke interieurs. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen, glansgraad en structuur wat de look en feel totaal anders kan maken.

Gepolierde betonvloeren

De gietvloer is enorm populair bij moderne inrichtingen en biedt heel wat voordelen. Het is esthetisch erg origineel en door het wegwerken van voegen bijzonder makkelijk te onderhouden. Betonnen gietvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtinten en schakeringen naargelang de samenstelling. Door het toevoegen van kleurstoffen kunnen ook kleurrijke vloeren gemaakt worden. Een gepolierde betonvloer maken laat je best over aan specialisten om scheuren en barsten te voorkomen.

Betonnen werkblad voor keuken en badkamer

Iedereen die graag kookt weet zonder twijfel dat het werkblad één van de belangrijkste factoren is van een praktische keuken. Je moet er op kunnen snijden, het moet hittebestendig zijn en niet te vergeten: makkelijk te reinigen zonder dat er vuilresten achterblijven. Ook hier is beton een prima alternatief voor natuursteen. Het is niet alleen een pak goedkoper maar ook makkelijker in speciale vormen te verkrijgen. Wanneer je een betonnen werkblad kiest moet je wel steeds rekening houden met het hoge gewicht.

Terras in gepolierde beton

Ook als terrasafwerking is gepolierde beton een prima keus. Je moet geen schrik hebben van voegen die openbarsten of tegels die loskomen van de vrieskou. Alles is gemaakt in één mooi geheel zodat er quasi geen onderhoud nodig is. Wil je de binnen-buiten relatie versterken dan kan je er ook voor opteren om de gepolierde vloer zowel binnen als buiten te gebruiken. Zo vervaagt de grens tussen de tuin en de woning en krijg je een open gevoel.

betonvloeren-kleuren